GTX 750 Tİ CS:GO FPS Problemi

ismailzorlu79

Hectopat
Sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum. Bundan yaklaşık 1 sene önce aşağıda yazan özelliklere sahip bir bilgisayar satın aldım. Birçok oyunu iyi bir şekilde oynayabiliyorum, bundan yedi ay önce CS:GO' da neredeyse tüm haritalarda en kötü 100 FPS alıyordum ve oyunun özellikleri en yüksekteydi, hiçbir kısma yada özel bir ayar yoktu. Takılma gibi bir şey söz konusu değildi. Ortalama örneğin "Mirage" haritasında en az 150 FPS alıyordum. Şu an ise düşük.

Sistem özellikleri;
  • GTX 750 Tİ O.C. 2GB
  • Pentium G4400
  • GSKILL 8GB DDR4 2133MHZ RAM
  • TRANSCEND 240GB SSD
Oyun ayarları;
  • 1366X768 tam ekran, grafik ayarları yüksek, 8XMSAA, 16XAF, hareket bulanıklığı
Eskiden aldığım FPS değerleri 100 den aşağı düşmüyor iken ki Youtube' da sistemim hakkında CS:GO videolarına göz atarsınız görebilirsiniz. Şu an durum en düşük ayarlar da 40-70FPS fakat çok kasıyor ekran sanki 10 FPS gibi, Yüksek ayarlarda 50-80.

Yeni kurdum işletim sistemini dün akşam yani format attım, sorun eksik sürücüler olabilir mi? ne yapmam gerek?

Ekleme: BIOS güncelledim, Temiz kurulum yaptım ve güncelleştirmeleri yükledim. Driver filan kurmadım ne kurmam lazım bilgim yok, daha önceden de kurmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver filan kurmadım ne kurmam lazım bilgim yok, daha önceden de kurmazdım.
İşte sorun muhtemelen burada. Driverları kurmanız gerekir.

Bu video size yardımcı olacaktır. 5:48' den itibaren izleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…