U Ulaşgndgdu Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #11 erme dedi: İşlemci tam kullanıldığı için ekran kartını daha fazla besleyebiliyor. Daha fazla FPS istiyorsanız işlemci yükseltmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Yakında sistem değişmeyi düşünüyorum zaten
erme dedi: İşlemci tam kullanıldığı için ekran kartını daha fazla besleyebiliyor. Daha fazla FPS istiyorsanız işlemci yükseltmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Yakında sistem değişmeyi düşünüyorum zaten
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.987 Çözümler 81 Yer Başkent 11 Aralık 2021 #12 Anakartınız nedir? Belki uygun fiyatlı bir Xeon buluruz.
O Oluapjpj Kilopat Katılım 21 Nisan 2018 Mesajlar 736 Makaleler 3 11 Aralık 2021 #13 Valorant 8GB RAM ile sabit 144 VE RE MEZ.
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 11 Aralık 2021 #14 Ulaşgndgdu dedi: İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Yakında sistem değişmeyi düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... i5-3470'e OC yapamazsın.
Ulaşgndgdu dedi: İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Yakında sistem değişmeyi düşünüyorum zaten Genişletmek için tıkla... i5-3470'e OC yapamazsın.
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.987 Çözümler 81 Yer Başkent 11 Aralık 2021 #15 Ulaşgndgdu dedi: İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Soğutucunuza güveniyorsanız yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa bulaşmayın, stabilite kolay tutturulmuyor.
Ulaşgndgdu dedi: İşlemciye overclock yapsam beni bi süre götürebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Soğutucunuza güveniyorsanız yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa bulaşmayın, stabilite kolay tutturulmuyor.
U Ulaşgndgdu Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #16 AceTeq dedi: Anakartınız nedir? Belki uygun fiyatlı bir Xeon buluruz. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama eski bi esonic marka olması lazım akşam bakıp haber vereyim
AceTeq dedi: Anakartınız nedir? Belki uygun fiyatlı bir Xeon buluruz. Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama eski bi esonic marka olması lazım akşam bakıp haber vereyim
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Aralık 2021 #17 AceTeq dedi: Soğutucunuza güveniyprsanız yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa bulaşmayın, stabilite kolay tutturulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor.
AceTeq dedi: Soğutucunuza güveniyprsanız yapabilirsiniz, tecrübeniz yoksa bulaşmayın, stabilite kolay tutturulmuyor. Genişletmek için tıkla... Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor.
U Ulaşgndgdu Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #18 Jonathan North dedi: i5-3470'e OC yapamazsın Genişletmek için tıkla... erme dedi: Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Jonathan North dedi: i5-3470'e OC yapamazsın Genişletmek için tıkla... erme dedi: Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.987 Çözümler 81 Yer Başkent 11 Aralık 2021 #19 erme dedi: Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Xeon bulabilir miyiz?
erme dedi: Sonunda "K" ibaresi bulunmayan işlemciler OC edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Xeon bulabilir miyiz?
U Ulaşgndgdu Decapat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2021 #20 Peki i7 3770 falan alsam sorun çözülebilir mi anakartım 3. Nesil destekliyor