GTX 750 Ti DVI to VGA Dönüştürücü İle Çalışır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD
Arkadaşlar GTX 750 Ti ekran kartım var fakat monitörümde sadece VGA girişi var. Gigabyte 750 Ti olduğu için de VGA girişi yok. Sorum şu: Ben DVI TO VGA aparat alsam çalışır mı? Aktif veya pasif fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şuan kullanıyorum mönitör vga ekran kartı hdmi sıkıntı yok

DVI to VGA dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Dönüştürücü alırken aşırı ucuza kaçmayın, çok ucuza satılan dönüştürücülerde problem yaşayanlar olabiliyor.

Son düzenleme:
DVI to VGA dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Dönüştürücü alırken aşırı ucuza kaçmayın, çok ucuza satılan dönüştürücülerde problem yaşayanlar olabiliyor.
Cevap için teşekkürler. Ama anakartım Pegatron IPXSB-H61 ve sıkıntı çıkarabiliyormuş. Bios güncellemesi yapmama gerek var mıdır?

Cevap için teşekkürler. Ama anakartım Pegatron IPXSB-H61 ve sıkıntı çıkarabiliyormuş. Bios güncellemesi yapmama gerek var mıdır?

Kullanacağınız kablo ve dönüştürücü ekran kartı ile monitör arasında aktarım yaptığı için anakart ile alakalı bir durum yok. Genede BIOS güncellemek isterseniz güncelleyebilirsiniz, güncel BIOS her zaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…