J jellys Zeptopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 GTX 750 Ti ekran kartım çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ve ekrana 3 dakikada bir uyarı geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2022
GTX 750 Ti ekran kartım çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ve ekrana 3 dakikada bir uyarı geliyor.
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Anakart modeli nedir?
OguzhanOksuz Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 25 Yer Kahramanmaraş/Dulkadiroğlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 27 Kasım 2022 #3 jellys dedi: GTX 750 Ti ekran kartım çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ve ekrana 3 dakikada bir uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Sitesinden Driver'ırnı Kurmayı Deneyiniz Bu Sitesinder Programı İndererek Kurabilirsiniz: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
jellys dedi: GTX 750 Ti ekran kartım çalışmıyor ve aygıt yöneticisinde de gözükmüyor. Ve ekrana 3 dakikada bir uyarı geliyor. Genişletmek için tıkla... Sitesinden Driver'ırnı Kurmayı Deneyiniz Bu Sitesinder Programı İndererek Kurabilirsiniz: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
J jellys Zeptopat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #4 OguzhanOksuz dedi: Sitesinden driver'ırnı kurmayı deneyiniz. Bu sitesinder programı indererek kurabilirsiniz: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Genişletmek için tıkla... Yüklemiyor. 3 dakikada bir böyle uyarı çıkıyor ve bazı uygulamalarda da uygulamayı açmayıp 10-15 kere böyle ekrana uyarı geliyor. Lynch0 dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2022
OguzhanOksuz dedi: Sitesinden driver'ırnı kurmayı deneyiniz. Bu sitesinder programı indererek kurabilirsiniz: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin Genişletmek için tıkla... Yüklemiyor. 3 dakikada bir böyle uyarı çıkıyor ve bazı uygulamalarda da uygulamayı açmayıp 10-15 kere böyle ekrana uyarı geliyor. Lynch0 dedi: Anakart modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
OguzhanOksuz Decapat Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 25 Yer Kahramanmaraş/Dulkadiroğlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kuyumcu 11 Aralık 2022 #5 jellys dedi: Yüklemiyor. Eki Görüntüle 1586495 3 dakikada bir böyle uyarı çıkıyor ve bazı uygulamalarda da uygulamayı açmayıp 10-15 kere böyle ekrana uyarı geliyor. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten Verdiği Hatanın DLL'sini İndirseniz Çözersiniz İyi Forumlar
jellys dedi: Yüklemiyor. Eki Görüntüle 1586495 3 dakikada bir böyle uyarı çıkıyor ve bazı uygulamalarda da uygulamayı açmayıp 10-15 kere böyle ekrana uyarı geliyor. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten Verdiği Hatanın DLL'sini İndirseniz Çözersiniz İyi Forumlar