CelalBeyTr Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 750 Ti ekran kartım var fakat NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok ve NVIDIA'da denetim masasında görüntü ayarlarından örnek vereyim gamayı parlaklığı maxlıyorum hiçbir şey olmuyor çalışmıyor yani. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
750 Ti ekran kartım var fakat NVIDIA denetim masasında ekran bölümü yok ve NVIDIA'da denetim masasında görüntü ayarlarından örnek vereyim gamayı parlaklığı maxlıyorum hiçbir şey olmuyor çalışmıyor yani.
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #2 Kullandığın sürücünün sürümü nedir?
CelalBeyTr Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Revainer dedi: Kullandığın sürücünün sürümü nedir? Genişletmek için tıkla...
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Maxwell kartlarda o bölme yok sanırım.
CelalBeyTr Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #5 Revainer dedi: Maxwell kartlarda o bölme yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam parlaklığı ve gamayı herhangi bir şeyi değiştirdiğimde etki olmuyor oda mı Maxwell karttan dolayı oluyordur?
Revainer dedi: Maxwell kartlarda o bölme yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki hocam parlaklığı ve gamayı herhangi bir şeyi değiştirdiğimde etki olmuyor oda mı Maxwell karttan dolayı oluyordur?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.419 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #6 CelalBeyTr dedi: Peki hocam parlaklığı ve gamayı herhangi bir şeyi değiştirdiğimde etki olmuyor oda mı Maxwell karttan dolayı oluyordur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam, alternatif olarak monitörünüzün ayarlarından da değiştirebilirsiniz isterseniz.
CelalBeyTr dedi: Peki hocam parlaklığı ve gamayı herhangi bir şeyi değiştirdiğimde etki olmuyor oda mı Maxwell karttan dolayı oluyordur? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam, alternatif olarak monitörünüzün ayarlarından da değiştirebilirsiniz isterseniz.