GTX 750 Ti ekran kartına işlemci tavsiyesi

Todo Tranquis

Centipat
Arkadaşlar merhaba bugün GTX 750 Ti satın aldım. Şu an elimde 950TL kaldı. Bir arkadaşın elinde kasa var 8 GB RAM 500GB HDD 400W PSU, bu kasaya iki tane işlemci takabilir. Bir tanesi FX 6300, diğeri Phenom X6 1075T 6 gerçek çekirdekli. Sizce bu işlemcilerden biriyle kasayı alsam mı 950TL'ye başka bir şey mi baksam?

İstediğim GTA 5 FiveM oynarken orta ayarlarda minimum 60 FPS alsın.
Hala bir karar veremedim. Bilgili olan arkadaşlardan destek bekliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba bugün GTX 750 Ti satın aldım. Şu an elimde 950TL kaldı. Bir arkadaşın elinde kasa var 8 GB RAM 500GB HDD 400W PSU, bu kasaya iki tane işlemci takabilir. Bir tanesi FX 6300, diğeri Phenom X6 1075T 6 gerçek çekirdekli. Sizce bu işlemcilerden biriyle kasayı alsam mı 950TL'ye başka bir şey mi baksam?

Hala bir karar veremedim. Bilgili olan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Gtx 750Ti kullanıcısıyım.Amd PhenomX4ii B65 ile ki eski bir işlemcidir.Darboğaz vs gibi bir problem yaşamadım.Dediğiniz işlemciler benimkinden güçlü yani bir sıkıntı yaşamassınız.İşlemcilere bakın hangisi F/P ise onu tercih edin.Bu arada kaç paraya aldınız kartı?
Anakart modeliniz nedir?

Arkadaşlar ben de gtx 750 ti kullanıyorum işlemci olarak amd a8-7600 apu var ve oyunlarda fps drop giriyor. Fx 6300 alsam nasıl olur. Fps de düzelme olur mu? Anakartıma uyar mı veya önerebileceğiniz işlemci var mı?

Hala bir karar veremedim. Bilgili olan arkadaşlardan destek bekli
Arkadaşlar ben de gtx 750 ti kullanıyorum işlemci olarak amd a8-7600 apu var ve oyunlarda fps drop giriyor. Fx 6300 alsam nasıl olur. Fps de düzelme olur mu? Anakartıma uyar mı veya önerebileceğiniz işlemci var mı?
Bunun için ayrıca konu açsanız daha iyi olur.Sebebi işlemcide olmayabilir başka sebeplerde olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı