tuncaysahin06 Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #1 Adını bile duymadığım programlar ekran kartımı kullanıyormuş. Anormal bir durum var mı?
SngrBob Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.550 Çözümler 35 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : GeForce GTX 1650 4GB İşlemci : AMD Ryzen 5 5600h Ram : 32GB 3200Mhz DDR4 SSD : 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #2 tuncaysahin06 dedi: Adını bile duymadığım programlar ekran kartımı kullanıyormuş. Anormal bir durum var mı? Eki Görüntüle 1700387 Genişletmek için tıkla... Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Bazısı da yazılar için olan hizmet. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Bazısı da yazılar için olan hizmet. Genişletmek için tıkla... Eğer nvidia denetim masasından tercih edilen grafik istemcisini otomatik seçersen yüksek ihtimalle onlar ekran kartını kullanmayı bırakır. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Bazısı da yazılar için olan hizmet. Eğer nvidia denetim masasından tercih edilen grafik istemcisini otomatik seçersen yüksek ihtimalle onlar ekran kartını kullanmayı bırakır. Genişletmek için tıkla... Eğer işinize yararsa çözüm olarak işaretlerseniz sevirim.
tuncaysahin06 dedi: Adını bile duymadığım programlar ekran kartımı kullanıyormuş. Anormal bir durum var mı? Eki Görüntüle 1700387 Genişletmek için tıkla... Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Bazısı da yazılar için olan hizmet. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Bazısı da yazılar için olan hizmet. Genişletmek için tıkla... Eğer nvidia denetim masasından tercih edilen grafik istemcisini otomatik seçersen yüksek ihtimalle onlar ekran kartını kullanmayı bırakır. SngrBob dedi: Hayır bunlar arama çubuğunun hizmetleri felan anormal bir durum yok. Bazısı da yazılar için olan hizmet. Eğer nvidia denetim masasından tercih edilen grafik istemcisini otomatik seçersen yüksek ihtimalle onlar ekran kartını kullanmayı bırakır. Genişletmek için tıkla... Eğer işinize yararsa çözüm olarak işaretlerseniz sevirim.