GTX 750 Tİ Ekrana Görüntü Gelmiyor

15 günü geçmesiyle direk iade alırlar ,bütçen 600 felan varsa r7 260x al birde h81m-p33.

15 günü geçmesiyle direk iade alırlar ,bütçen 600 felan varsa R7 260x al birde h81m-p33.
Psu 300 watt olduğu için o kartı alamam. Yarın sabah direk vatana gideceğim. İade alırken değişim mi öneriyorlar yoksa direk para iadesi yapıyorlar mı?

Dediğim gibi 15 günü geçmediyse iade alırlar.Paranı geri verirler.

Arkadaşlar galiba HP nin sitesinde bu anakartın güncellemesi varmış. Eğer güncellersem sistem açılmama gibi bir sorun olur mu ?

Arkadaşlar galiba HP nin sitesinde bu anakartın güncellemesi varmış. Eğer güncellersem sistem açılmama gibi bir sorun olur mu ?

BIOS güncellersen format atmak zorundasın. USB Disk ile BIOS guncelleyebilirsin.

Bence sorunu çözer. Aynı senin gibi yeni taktığım RAM'leri anakart görmüyordu, BIOS güncelledim ve sorun çözüldü.

BIOS güncellersen format atmak zorundasın. USB Disk ile BIOS guncelleyebilirsin.

Bence sorunu çözer. Aynı senin gibi yeni taktığım RAM'leri anakart görmüyordu, BIOS güncelledim ve sorun çözüldü.
Bende bios güncelleyebilirim sorun çözülücek diye sevindim. Ancak HP nin sitesindede anakartım için Bios güncellemesi yokmuş. Artık yarın vatana gidicem tekrar, gelişmeleri aktarırım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…