GTX 750 Ti fan hızı değerleri

sefayivli1071

Hectopat
Sistemimde NVIDIA GeForce GTX 750 Tİ ekran kartı var. Başlarda sadece oyun açına falan ya da sadece GPU sıcaklık değeri artınca GPU fan 1-2 defa yüksek devir yapıyordu. Şimdi bilgisayarı atığım andan itibaren yüksek devirde çalışmaya başlıyor. Ve çok düzensiz çalışıyor birçok yükseliyor birçok aşağı iniyor resimlerde koyduğum gibi 3500 küsur RPM değerinden 0'a oradan geri 3000'lere çıkıyor. Ayarlama yerinden ayarlamayı yaptım ama etkili olmadı. Yardımcı olur musunuz? Sıkıntı fanda mı, ekran kartında mı, yoksa termal macunda mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını hiç temizledin mi? Yani şuan tozlu mu?

Bu forumda aynı başlıklı birçok konu var onlardaki çözüm önerilerini deneyin derim.
Konuları biraz okudum da sadece 1 çözüm önerisi var ama konu açılış tarihleri hep 2019'a ait, 2018 yılında çıkan bir sürücüyü denediniz mi, denemediyseniz bir deneyin.

Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum söylediğiniz konulara da baktım ama faydası olmadı. Artık buradan konu açmak istedim. Umarım sorunu bulurum.
Ekran kartını aldığından beri termal macununu değiştirdin mi?
Hayır değiştirmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…