GTX 750 Tİ G-Sync Destekliyor mu?

ardareis06

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben okuduğuma göre 1000 serisi ve üstü G-Sync destekli falan diyor. Ancak GTX 750 Ti uyumlu diyorlar. Kafam karıştı bir el atın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben okuduğuma göre 1000 serisi ve üstü G-Sync destekli falan diyor. Ancak GTX 750 Ti uyumlu diyorlar. Kafam karıştı bir el atın.

1000 serisi ve üzeri şartı freesync monitörler için geçerli.

750ti larda olan var olmayan var. Olması için ilk şart display port çıkışı olması gerek. Ama display port çıkış olması illa GSYNC olduğu anlamına gelmiyor.
Tam olarak elinizdeki modelin üretici sayfasına bakmak gerek.

1000 serisi ve üstü FreeSync monitörlerde Gsync açmak için geçerli. Yoksa 9 serisi kartlar GSYNC desteği sunuyor, 7 serisinden emin değilim.
Yani freesync monitörde aktif edemeyeceğim peki saolun
Desteklemesi için Display Port'u olması lazım, bazı modellerde olup bazılarında olmayabilir. Siz hangi modeli kullanıyorsanız bakın (ASUS, MSI, Gigabyte, Zotac vs.).
Asus benimki ancak freesync monitör alacaktım olmuyormuş
1000 serisi ve üzeri şartı freesync monitörler için geçerli.

750ti larda olan var olmayan var. Olması için ilk şart display port çıkışı olması gerek. Ama display port çıkış olması illa GSYNC olduğu anlamına gelmiyor.
Tam olarak elinizdeki modelin üretici sayfasına bakmak gerek.
Display port var zaten ancak görünüşe göre freesync monitörde aktif edemeyeceğim :/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı