GTX 750 Ti görüntü bozulma problemi

doganyıldız

Hectopat
Benim GTX 750 Ti ekran kartım var. Son zamanlarda Xeon X3470 işlemci aldım. Oyunlarda belli bir zamandan sonra DirectX hatası vermeye başladı. Birçok çözüm denedim lakin sonuç alamadım. Şimdi ise PC'yi yeniden başlatıyorum ve kartı çıkarıp denedim BIOS ekranını falan geçiyor ama tam Windows açılacakken ekran çizgi çizgi oluyor. Kartta mi sıkıntı var anlayamadım, yardımcı olur musunuz?

Hocam bu basit bir ekran kartı arızası driver ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Kullandığınız ramler 1 den fazla ise uyum sorunu olabilir tek kanal kullanmayı deneyin

Hocam bu basit bir ekran kartı arızası driver ile ilgisi olduğunu sanmıyorum.
Kullandığınız ramler 1 den fazla ise uyum sorunu olabilir tek kanal kullanmayı deneyin
Teşekkür ederim dostum. Tek kanal RAM takınca açıldı. Sürücüleri falan kaldırdım. Anlamadığım nokta neden böyle yapıyor ?
Belleklerin hepsi aynı nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

Teşekkür ederim dostum. Tek kanal RAM takınca açıldı. Sürücüleri falan kaldırdım. Anlamadığım nokta neden böyle yapıyor ?
Belleklerin Cl,MHZ gibi özellikleri birbiriyle uyumlu çalışmıyor bu yüzden bu sorunu yaşadınız. hepsinin aynı olduğuna emin misiniz ?
Ramlerden biri arızalı olabilir.

Belleklerin Cl,MHZ gibi özellikleri birbiriyle uyumlu çalışmıyor bu yüzden bu sorunu yaşadınız. hepsinin aynı olduğuna emin misiniz ?

Ramlerden biri arızalı olabilir.
Evet hepsi aynı Kingston RAM Sadece ikisinin üzerinde kit of 2 yazıyor. Birde şuan açılmasına rağmen ekranda uygulamaların üzerinde kırmızılıklar mevcut bozuk gibi ve ayriyetten çözünürlük yükseltince ekranda ki yazılar okunamaz hale geliyor.

Markası aynı olabilir ama modeli farklı olduğu gibi özellikleri de farklı olabilir.
Yüksek çözünürlük sadece monitörünüzle alakalı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…