GTX 750 Ti GTA 5 kasma sorunu

HeavyRain

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bu delirten sorunu çözmek istiyorum. Öncelikle sorunun ayarlarla ilgisi olmadığını anladım. En düşük ayarlardaki kasma en yüksek ayarlardaki kasmayla aynı. Bazen hiç sorun olmadan çok akıcı oluyor çok az kasma oluyor, bazen de çok sık kasmalar oluyor (oynatmayacak derece). Sistemim:
  • Windows 8.1
  • 4 GB RAM
  • GTX 750 Ti
  • i5 3.20GHZ

En yüksek ayarlarda en kötü 49 FPS alıyorum (benchmark) denedim genellikle sabit 60 oluyor, bandicam gibi programlarda 120 bile gördüm ama hala böyle bir sorunum var. Driverlarım güncel GTA 5 için çıkan driverıda yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'de kurulu iken bende de böyle bir sorun vardı. Oyunu SSD'ye taşıdıktan sonra düzeldi.

Sistem Özelliklerim: i5-4210H 8GB RAM GTX850M 120GB KINGSTON SSD

SSD mi alayım RAM mı alayım şaşırdım. Disk %99 felan oluyor masaüstünde bile belkide normal birşeydir.

SSD mi alayım RAM mı alayım şaşırdım.Disk %99 felan oluyor masaüstünde bile belkide normal birşeydir.

SSD oyunun işleyişine etkisi olmaz, sadece yükleme ekranları hızlanır. RAM almak daha mantıklı olacak senin için, 6 GB olması lazım en azından.

Birde şunu dene bakalım belki işini görür; çalıştırı aç, msconfig yaz, gelen ekranda hizmetler sekmesinde Windows olay günlüğünün işaretini kaldır uygula ve bilgisayarı yeniden başlat. Benim GTA 4'deki kasma sorunumu bu çözmüştü, GTA 5'te işe yarar mı bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…