Herkese merhaba. Ben GTX 750 Ti FTW modelini kullanıyorum. Fakat oyunlarda 1080p değil 900p'de oynuyorum çünkü monitörüm 1080p değil. Fakat ben GTX 750 ti'ın Technopat'ta yapılan testlerini izlediğimde aynı FPS değerlerini alıyorum. 900p'de benim daha yüksek FPS almam gerekmiyor mu ? Örneğin GTA 5'de ayarlarım şu şekilde:
Res: 1600x900
Population Density: Full
Population Variety: Full
Distance Scaling: Full
FXAA: ON
MSAA: OFF
Vsync: OFF
Texture quality: Normal
Shader quality: Very high
Shadow quality: High
Reflection quality: Very high
Reflection MSAA: Off
Water quality: Very high
Grass quality: Veri high
Particles: Very high
Soft shadow: softer
Post FX: Very high
Dept of field: On
Ambient occlusion: High
Tesellation: High
Advanced Graphics: Bütün ayarlar ON ve oradaki seviye barı full
Min: 41 Maks 86 FPS alıyorum fakat genelde 52-56 FPS'de geziyor. İnternetteki 1080p testlerinde de 52-56 FPS'de geziyor. 900p'de ben neden daha yüksek FPS almıyorum? İşlemcimle mi alakalı yoksa Windows 10 kullanıyor olmamla mı? Bu yalnızca GTA 5 için değil DOTA 2 için de geçerli. 900p tüm ayarlar açık ve full, Min 76 Maks 120 FPS genelde 98-116 FPS arasında geziyor. Yardımcı olabilir misiniz bunun sebebi nedir?
Res: 1600x900
Population Density: Full
Population Variety: Full
Distance Scaling: Full
FXAA: ON
MSAA: OFF
Vsync: OFF
Texture quality: Normal
Shader quality: Very high
Shadow quality: High
Reflection quality: Very high
Reflection MSAA: Off
Water quality: Very high
Grass quality: Veri high
Particles: Very high
Soft shadow: softer
Post FX: Very high
Dept of field: On
Ambient occlusion: High
Tesellation: High
Advanced Graphics: Bütün ayarlar ON ve oradaki seviye barı full
Min: 41 Maks 86 FPS alıyorum fakat genelde 52-56 FPS'de geziyor. İnternetteki 1080p testlerinde de 52-56 FPS'de geziyor. 900p'de ben neden daha yüksek FPS almıyorum? İşlemcimle mi alakalı yoksa Windows 10 kullanıyor olmamla mı? Bu yalnızca GTA 5 için değil DOTA 2 için de geçerli. 900p tüm ayarlar açık ve full, Min 76 Maks 120 FPS genelde 98-116 FPS arasında geziyor. Yardımcı olabilir misiniz bunun sebebi nedir?