GTX 750 Ti hala alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8 GB RAM ile bu sonuçları alıyor. 60FPS'i zor görüyor. Çok oynamak istiyorsanız GTX 750 Ti + 4 GB RAM alırsanız bu FPS değerleri ile oynayabilirsiniz.

Zaten 1440x900 monitörüm var işimi görecektir 60FPS.

Hocam hem bu kartı alıp ham de RAM'imi 8+8 16 GB 1600MHz yapsam PUBG tarzı sistem isteyen oyunları oynatır mı en azından en düşük ayarlarda.

Hocam aslında bu kartın oynatamıyacağı oyun yok. Üst seviye oyunlarda diyorum ben Far Cry 5 Cyberpunk 2077 benzeri oyunları rahat oynayamazsın 20 25 FPS alırsın o da zevk vermez. RAM 16 yapsanda. Günümüzün popüler FPS oyunlarını rahat oynarsın. Yani üst seviyelere çıkmadıkça oynatır.

Hocam aslında bu kartın oynatamıyacağı oyun yok. Üst seviye oyunlarda diyorum ben Far Cry 5 Cyberpunk 2077 benzeri oyunları rahat oynayamazsın 20 25 FPS alırsın o da zevk vermez. RAM 16 yapsanda. Günümüzün popüler FPS oyunlarını rahat oynarsın. Yani üst seviyelere çıkmadıkça oynatır.

Sağ olun hocam son bir sorum olacak.
Elimdeki HD5570 1GB sorunsuz ekran kartı ne kadar eder sizce bunu satarsam GTX 950'ye kadar çıkabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı