Daha fazla  
Selamun Aleyküm.
Çok yakın bir arkadaşım Ocak veya Şubat'ta GTX 1060 alacak, eski ekran kartı boşta kalacak. O kart ise Zotac GTX 750 Ti. 200 liraya bana satmasını istedim, arkadaşımda olumlu olabileceğini söyledi.
Sistemim;
  • Amd phenom II x4 945 işlemci
  • Asus M2A74-AM SE anakart ( ASUS GlobalMemory / Device Support )
  • 3 GB bellek
  • Asus Radeon HD 5450 ekran kartı
  • EVEREST EAGLE EC337 400W kasa ve güç kaynağı
300 lira bütçem var, 200 liraya ekran kartını almayı düşünüyorum. Kalan paraya ise 8GB(4+4) GB bellek almayı düşünüyorum. Ekran kartı sizce 2018 için yeterli midir ? Anakartımın sitesine baktığımda ise tam anlayamadım ben anakartıma 8 GB bellek takabilir miyim, yoksa takamaz mıyım? Belleklerin linklerini aşağıya yazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
300TL bütçeniz varsa tabiki alınır yanına da RAM alırsın 8GB RAM takılırmı bilmiyorum ama en azından 4GB takarsın şuanki sistemi katlarsın.

Şu anki sistemim işlemci hariç kötü durumda. Yazın i3 8100 bir sistem düşnüyorum. Ancak 300 liralık bir güncelleme ile 2018 oyunlarını düşük olsa bile kasmadan oynatırsa yazın toplamama gerek olmayacak.

Bence alınmaz hocam... Tamam bütçen ona yetiyorsa al ama belli bir süre idare edecektir seni.

-Arkadaşların olumlu eleştrileri üzerine biraz araştırma yaptım. Alabilirsin fakat yine dediğim gibi seni biraz idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…