efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #11 Cryptonix dedi: Mahalle bilgisayarcısına sorduysan 1000w bile der 400w hüzel bir marka olsun her türlü yeter Genişletmek için tıkla... çalışır yani demi bütce fazla yok o yüzden böyle dandik marka aldım Andar Han dedi: @efebatiin Olur, niye olmasın ki? İşlemciniz LGA 1200, anakartta aynı. PSU'nun anakart bağlantısı da 4+4 ise olur. Genişletmek için tıkla... 4+4 olduguna nerden bakcam
Cryptonix dedi: Mahalle bilgisayarcısına sorduysan 1000w bile der 400w hüzel bir marka olsun her türlü yeter Genişletmek için tıkla... çalışır yani demi bütce fazla yok o yüzden böyle dandik marka aldım Andar Han dedi: @efebatiin Olur, niye olmasın ki? İşlemciniz LGA 1200, anakartta aynı. PSU'nun anakart bağlantısı da 4+4 ise olur. Genişletmek için tıkla... 4+4 olduguna nerden bakcam
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.602 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Temmuz 2022 #12 @efebatiin Tek 4 PIN varmış, ama 10100F için yeterli olmalı. Sistemi çalıştırır ama dediğim gibi pek güven vermiyor.
@efebatiin Tek 4 PIN varmış, ama 10100F için yeterli olmalı. Sistemi çalıştırır ama dediğim gibi pek güven vermiyor.
Cryptonix Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 689 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #13 efebatiin dedi: Çalışır yani değil mi bütçe fazla yok o yüzden böyle dandik marka aldım 4+4 olduguna nereden bakacağım Genişletmek için tıkla... Çalışır
efebatiin dedi: Çalışır yani değil mi bütçe fazla yok o yüzden böyle dandik marka aldım 4+4 olduguna nereden bakacağım Genişletmek için tıkla... Çalışır
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.554 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2022 #14 Andar Han dedi: @efebatiin Tek 4 PIN varmış, ama 10100F için yeterli olmalı. Sistemi çalıştırır ama dediğim gibi pek güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... tamam saol Cryptonix dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... tamam saol
Andar Han dedi: @efebatiin Tek 4 PIN varmış, ama 10100F için yeterli olmalı. Sistemi çalıştırır ama dediğim gibi pek güven vermiyor. Genişletmek için tıkla... tamam saol Cryptonix dedi: Çalışır Genişletmek için tıkla... tamam saol