GTX 750 Ti İ3 4170 Sisteme Kasa ve PSU Tavsiyesi

Xigmatek 381 daha güzel geldi ya, Hem daha şık hem daha iyi yorumları var, gösterdiğin kasadan baya iyi özellikleri var. Araştırdım psu dan fan dan rahatsız olan da yok, ben onu alayım. Teşekkür ederim ilginiz için, alıyorum bugün.

Evet elimde 2 adet 320gb 2.5" hdd sata2 var. 2.5 To 3.5 hdd conventer ile pc ye takacağım.
2.5
@70659 'nın sistemi baya aşıyor.
Ben önerdim genede siz bilirsiniz tabi, ama monitoru aldığınızda daha genişine ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.

Ben önerdim genede siz bilirsiniz tabi, ama monitoru aldığınızda daha genişine ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.
Adamın bütçesi yok kardeş ne yapsan para mı yaratsın. Gereksiz yere dayatma yapıyorsun. Bu fiyata anca 2. el bulabilir. Eğer kovalayabilirse 2. el alsın.

Ya gerek yok ya, fazla büyütmeyin 1368x766 çözünürlüğe zaten alışığım. Eğer canım çok 1080p çekerse alırım kasayı bizim 4K tv ye takarım .

Nedir bu çözünürlük sevdası sistemim ne olursa olsun 1024 de oynuyorum göz yoruyo 1080p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…