GTX 750 Ti İade Etme

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
AliExpress üzerinden GTX 750Ti almak gibi bir hata yaptım. Ve chipset arızalı çıktı ekrana garip garip renkler çizgiler gelmeye başladı. Anlaşmazlık süreci başlattım. Ürün iade ve para iadesi seçtim. Kabul edildi. 9 gün içinde iade işleminin gerçekleştirmem lazım. Önümüz bayram olduğu için PTT sadece pazartesi günü öğlene kadar açık. Ayrıca kargo ücreti yurt dışı gönderilerinde (ağırlığa göre değişiyor) 100 küsür TL ediyor. Ve ben kararsız kaldım. İadeyi iptal edersem eğer yeni bir tane anlaşmazlık açabilir miyim ? Lütfen yardımcı olun. Bir fikir verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir anlaşmazlık açsan sadece iade sürecini uzatırsın. İade kabul edildiyse, normalde 3-7 gün içinde kartına yansıyor. Bayrama denk gelirse bankan iade eder mi onu bilemiyorum. Her halükarda paran iade edilecektir.

Ürünü gönderip parayı geri alma seçeneğini seçmeyip ısrar etseydin, paranın hepsini kartı iade etmeden alırdın. Yeni anlaşmazlık açsan yine aynı şekilde davranırlar mı bilemem. Gerçekten bozuk olduğuna inandırırsan iade ederler.

Yeni bir anlaşmazlık açsan sadece iade sürecini uzatırsın. İade kabul edildiyse, normalde 3-7 gün içinde kartına yansıyor. Bayrama denk gelirse bankan iade eder mi onu bilemiyorum. Her halükarda paran iade edilecektir.

Ürünü gönderip parayı geri alma seçeneğini seçmeyip ısrar etseydin, paranın hepsini kartı iade etmeden alırdın. Yeni anlaşmazlık açsan yine aynı şekilde davranırlar mı bilemem. Gerçekten bozuk olduğuna inandırırsan iade ederler.
Yeni anlaşmazlık açılamayacağını söylüyor LiveChat.

Şansınıza böyle çıkmış malesef.GTX 750 Ti Aliexpress`de en çok satılan ekran kartıdır.En az 20 bin+ satış yapmıştır.HuaPu Store`de kaliteli bir satıcı.İade edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı