T ThisisPunisher Kilopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 665 Çözümler 5 1 Haziran 2019 #11 Brom adına üzüldüm. Yurt içinde de aşağı yukarı aynı fiyatlara bulabilirdin bu karttan.
DreamSoldier46 Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2019 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bir video çektim arızanın kanıtı olarak izleyip destek olursanız işim kolaylaşır. Görüntüleme artsın lütfen. Videonun linkini de anlaşmazlık açıklamasına yapıştırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar bir video çektim arızanın kanıtı olarak izleyip destek olursanız işim kolaylaşır. Görüntüleme artsın lütfen. Videonun linkini de anlaşmazlık açıklamasına yapıştırdım.