MSI GTX 750 Ti Twin Frozr için hangi 144Hz monitör almam gerekli? Üzerinde Display Port yok o yüzden emin olamadım, ekte özellikleri yazıyor. Bu ekran kartıyla 144Hz almam mümkün mü? ( CS:GO oynuyorum 150-200 FPS sabit alıyorum.)
bir şey daha sormak istiyorum benim bu ekran kartımın display port girişi yok , msi türkiye sitesinden baktıgımda hdmi version 1.2 olarak gösteriyor, 1.2 hdmi girişi ile 144hz almak mümkün mü ?
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
1.2 gösteriyor. Benim kartım hangisi oldugunu nasıl anlayabilirim.
Peki monitör olarak 144hz tavsiyeniz var mı ? uygun bütçeli 1500tlye kadar bir monitör arıyorum, ikinci el de alabilirim farketmez. Bu hdmi display port falan çok kafamı karıştırdı oyüzden emin olamıyorum yanlış bir monitör alıp baglantıları farklı oldugundan kullanamayacagımdan korkuyorum. Bana uygun girişli bir monitör önerirseniz sevinirim
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!