GTX 750 Ti için 230W PSU

PSU'yu en az 400 w olan kaliteli bir PSU'yla değiştirmen yetecektir diğer bileşenler yeterli olur, ben de o karttan alacağım araştırıyordum.

Vga çıkışına ihtiyacım var açıkçası eski bir monitör kullanıyorum.

Corsair VS450 öneririm yazmasa bile %81 verimlilik sunuyor. Onun dışında tüm bileşenlerin güzel
Ve tavsiye olarak da Asus modelini öneririm. en yüksek hıza o sahip ve fanları da fena değil

Corsair VS450 öneririm yazmasa bile %81 verimlilik sunuyor. Onun dışında tüm bileşenlerin güzel
Ve tavsiye olarak da Asus modelini öneririm. en yüksek hıza o sahip ve fanları da fena değil
Msi twin frozr IV daha iyi değil mi ?

VGA to HDMI dönüştürücü alıp işini halledebilirsin. Bir de 500 W PSU lazım sana.
Dönüştürücü bulmak hem zor hem de görüntüyü bozuyor. Benim kasa göz önünde olduğundan. Hem zaten görüntü yine aynı olacak. Kalite farkı yok yani.

Msi twin frozr IV daha iyi değil mi ?

Dönüştürücü bulmak hem zor hem de görüntüyü bozuyor. Benim kasa göz önünde olduğundan. Hem zaten görüntü yine aynı olacak. Kalite farkı yok yani.
MSI modeli daha iyi olacaktır, ışığı bloğu ve fan çapı daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…