GTX 750 Tİ için 260W PSU yeter mi?

Yardımlardan dolayı teşekkürler High Power Eco Series 450W Aktif PFC Güç Kaynağı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önerdiğiniz marka model var mıdır ? 500w 80+ için.

High Power Eco Series 450W Aktif PFC Güç Kaynağı alıyorum. Zarar verir diyorlar. Ne yapmalıyım?

Zarar verir diyen 750ti'yi bilmiyordur. İleride upgrade yaparım diyorsan 500-600 watt alman daha uygun. Bir daha PSU derdin olmaz. Ancak upgrade etmem diyorsan en ucuz şekilde kapatabilirsiniz. 450 watt yetecektir.

300 W güç kaynağı uygundur diyorlar. Allah'ım Allah'ım lütfen şu donanımdan anlamayanların yorumlarını önemsemeyin. Bilmeden kimse yorum atmasın. 300 W yetermiş. 550 W 80 plus güç kaynağı alın ve 300 w diyen, donanımdan en ufak anlamayan insanların tavsiyelerine sakın uymayın.

Tabi ki bilmemek ayıp değil. Ben yanlışsam öğrenirim doğrusunu. Kusura bakmayın hocam. Bilmeden yorum yapmak istemezdim.

Ek olarak 550 alırsanız bi' kabloyu da fırına falan çekin. Boşa elektrik harcamasın PSU'nuz, boşa gitmesin enerji.

Gtx 750 ti çok düşük güç tüketimine sahip bir ekran kartıdır. Bu arada 300 watt yada 350 watt yeter. Vittorio 300 watt yeter diyen arkadaşlar doğru söylüyor. Peki sen bu kartın güç tüketiminin ne kadar olduğundan haberin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…