Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 12 Ocak 2021 #11 Westronxxd dedi: Hocam Valorant oynuyorum ajan seçim ekranına bile giremiyorum o kadar kötü durumdayım 8 GB RAM SSD her şey var ama işlemci yüzünden hiçbir şey yapamıyorum çok kötü bir durum ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kötü olmamalı durumu, ya ısınıyor, ya da darboğaz var.
Westronxxd dedi: Hocam Valorant oynuyorum ajan seçim ekranına bile giremiyorum o kadar kötü durumdayım 8 GB RAM SSD her şey var ama işlemci yüzünden hiçbir şey yapamıyorum çok kötü bir durum ya. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar kötü olmamalı durumu, ya ısınıyor, ya da darboğaz var.
W Westronxxd Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 409 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #12 Akif9748 dedi: Hocam o kadar kötü olmamalı durumu, ya ısınıyor, ya da darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Hocam macununu değiştirdim her şeyi denedim ve muhtemelen bayağı sağlam darboğaz yiyorum.
Akif9748 dedi: Hocam o kadar kötü olmamalı durumu, ya ısınıyor, ya da darboğaz var. Genişletmek için tıkla... Hocam macununu değiştirdim her şeyi denedim ve muhtemelen bayağı sağlam darboğaz yiyorum.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 12 Ocak 2021 #13 Westronxxd dedi: Hocam macununu değiştirdim her şeyi denedim ve muhtemelen bayağı sağlam darboğaz yiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman OC deneyebilirsiniz isterseniz, yoksa E5450 alıp devam edeceksiniz. Page Not Found - Aliexpress.com
Westronxxd dedi: Hocam macununu değiştirdim her şeyi denedim ve muhtemelen bayağı sağlam darboğaz yiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman OC deneyebilirsiniz isterseniz, yoksa E5450 alıp devam edeceksiniz. Page Not Found - Aliexpress.com