GTX 750 Ti için işlemci, anakart, RAM ve PSU önerisi

Mesut Basan

Femtopat
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşıma yardım amaçlı konu açtım.
GTX 750 Ti ekran kartı var. i3 eski bir işlemci ve eski bir Micro anakart var. Ekran kartını 5-6 ay önce Aliexpress'ten sipariş etmişti. Hala iyi FPS veren bir kart. Fakat işlemcisi ve RAM'ler yetersiz kalıyor ve PC çoğu oyunda darboğaz yapıyor. Yeni işlemci, anakart, RAM ve PSU almayı düşünüyor.

Ryzen 1600 yahut 1600 AF işlemci, anakart MSI B450M PRO M.2 Max, RAM olarak 3000 MHz 8 GB RAM düşünüyor. PSU henüz karar vermedi fakat High Power ya da Thermaltake önerdim ben kendisine, çok pahalıya kaçmadan sistemi doyuracak şekilde.

Micro ATX kasası var. PSU'ların birçoğu ATX olduğunu söyledi ve kasaya uygun olabilir mi?
Anakart veya işlemci açısından "şu daha iyi olurdu" diye önerebileceğiniz var mı?

Bunun dışında önerilerinizide bekliyorum arkadaşlar. Fikir alışverişi ve yardım amaçlı size soruyoruz.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart için: MSI H310M PRO-VDH Plus Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666MHz mATX 437 TL
RAM için: Team Elite 8 GB (1x8GB) DDR4 2666MHz CL19 Siyah RAM (Bellek) 267 TL
PSU için: Hiper PS-40 400W 12cm Fan Power Supply 187 TL
İstersen linklerini atabilirim

Hocam yeni tip PSU'lar alttan fanlı olduğu için eski kasalara pek uygun değiller. High Power iyi markadır. R5 1600 AF bulabirseniz alın. Bulamazsanız 2600 alın. Anakart olarak Gigabyte B450M S2H alabirsiniz. RAM olarak Kingston, Corsair, G.Skill seçebilirsiniz. Aklıma gelmeyen güzel markalar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…