GTX 750 Ti İçin İşlemci Tavsiyesi

Nateorite

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Forumda birkaç konu daha açmıştım eski anakartı tamamen halletmişiz Yenisini almak durumunda kaldık MSI‘ın H81M-P33 1150 PIN adlı modelini aldık. Şu an elimde işlemci eksik ve bütçem maksimum 500 TL.
İyi bir işlemci al ki ileride değişmek zorunda kalmayasın gibi yorumlar yapmayalım lütfen 1-2 yıl kullanmak için alıyorum sonra pek işim olmaz gibi. Cepte para kalırsa çok iyi olur
Şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci elde rahat bulursun. Yinede vardır sıfır belki.

280 Tl'ye Intel pentium G4560 var. Gtx 1050 ti bile rahatlıkla besleyebiliyor. 750 ti'yi çok rahat besler darboğaz yapmaz. Bu işlemcili oneririm

280 Tl'ye Intel pentium G4560 var. Gtx 1050 ti bile rahatlıkla besleyebiliyor. 750 ti'yi çok rahat besler darboğaz yapmaz. Bu işlemcili oneririm
Sizce G4560 1150 soketli bir işlemci mi? Anakarta uymaz, sakın almayın.

Bir de bir sorum daha olacak bazı forumlarda okudum GPU için CPU yüksek olunca da darboğaz oluyormuş. Örneğin GT730 gibi düşük bir kartla İ7 7.Nesil işlemci kullanınca. Bu yüzden “Ne fazla iyi ne fazla kötü işlemciyi besleyebilsin yeter fazlası zarar” gibi deyimlere rastladım. Doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…