En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kardeşim öğrencisin yada maddi zorlukların var ben senin yerinde olsam uzun vadeli düşünür iyi bir para biriktirip daha iyi bir ekran kartı alırım. Bunların artık güncellemesi dahi gelmiyor . Şöyle düşün iPhone 12 / İle İPhone 3-4 gibi . Sen dersen ki alo desin ona sözüm yok.
NVIDIA GTX 750 Ti'lı bir sistem için en az 300 Watt öneriyordu. Bu 250Watt belki kaldırır ama oyun sırasında bilgisayar kapanırsa bil ki güç kaynağındandır.
Buradaki konuda arkadaş çok iyi oldu yazmış. Ondan sordum. GT1030 ya da GTX 750 Ti almayı planlıyorum. 750 Ti'ın performansı daha iyi diye 750 Ti tercih ettim.
Elinizdeki PSU yeterli olmaz. 250W yeterli olmaz ki zaten o PSU 250W'yi de 250W olarak vermez. @curiousoftech hocamın da önerdiği gibi ben de VX Plus 500 öneririm.
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 999,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PSU değiştirmek kolay bir iş mi? Kendim yapabileceğim bir şey mi peki? Babamın kafesinde günlük 50 TL'ye çalışırım diyorum. 25 günde 1250 TL yapıyor. Sonrasında geri döneceğim. Annem ve babam ayrı yaşıyor. Edirne'den alıp İstanbul'da birleştirmeyi düşünüyorum.