GTX 750 Ti için monitör önerisi

Z1rT

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam, aşağıdaki sisteme sahibim ve bu sistem için 165Hz ya da 144 Hz monitör aramaktayım. Valorant oynuyorum sadece zaten düşük ayarlarda oynadığım için 200+ FPS almaktayım. Bu sebep ile monitör arıyorum. Ekran kartımda DP port yok ve HDMI portu versiyonu 1.2 olduğundan tavsiyelerinize ihtiyacım var. DVI-D mevcut ayrıca.

Bir başka sorum ise HDMI to DisplayPort dönüştürücü ile 144Hz ya da 165Hz alınabilir mi? Ekran kartı değiştir tavsiyesi istemiyorum sadece bir şekilde olurunu sormaktayım.
Bütçe maksimum 3K.

Hayir donusturucuyle bile 60Hz'ten fazla alamazsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücü ile 60 Hz değerinden fazlasını göremezsin. 3000 liraya da adamakıllı güzel bir monitör yok ikinci elden bakmalısın o bütçeye. Eğer illa sıfır diyorsan şu model olabilir ama pek bir şey beklememek gerekir, bu yüzden ikinci elden almak daha mantıklı olacaktır bu bütçeye.

Peki bu monitör ile kaç hz alabilirim ? Ekran kartının HDMİ versyion 1.2 DVİ-D o hz'yi verirmi ?

Peki bu monitör ile kaç hz alabilirim ? Ekran kartının HDMİ versyion 1.2 DVİ-D o hz'yi verirmi ?
Vermez. O ekran kartina ne takarsaniz takin en fazla 60 hz alirsiniz.

Son düzenleme:
Duzeltme, DVI-D 144hz e kadar destekliyor Ancak DVI-D monitor bulmak zor.

Zor dedigim neredeyse imkansiz. Ancak DVI-D - HDMI kablosu varsa eger, ve 144hz destekliyorsa. Bir ihtimal olabilir.

Son düzenleme:
Ondan daha ucuza bu var bundan daha iyi (DVI-D var mı bilmiyorum):

ASUS VG248QG 24 Gaming LED Freesync ve G-SYNC Uyumlu 0.5MS 165HZ DP HDMI DVI MM Vesa Monitör Bu monitör gibi DVİ-D destekli olanlara bakmak lazım o halde. 144hz almak için 2.el'e yönelicez o zmn..

DVİ-D To HDMİ yapıp 144HZ alanlar olmuş forumda ama hangi kabloyu aldıklarını hatırlamıyorlar.
Peki sizce alınırmı DVİ-D ile 144HZ ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…