GTX 750 Ti için uygun işlemci ve PSU

Arda Aydoğar

Hectopat
Bilgisayarım çok kötü ve yavaş yavaş parça alıyorum. Şu an GTX 750 Ti ekran kartı alacağım. İşlemcim AMD Athlon II X3 455 Processor 3.30 GHz. Biliyorum çok eski bir işlemci ama beni yeni bir işlemci alana kadar götürmesi lazım. İşlemciden yana çok sıkıntım olur mu?
Bir de GTX 750 Ti için PSU ve işlemci önerirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
açık söylemek gerekirse gereksiz bir yatırım olur en mantıklısı pc yi satıp bütceniz yoksa bile 2.elden yeni bir pc almak olur

1200 AF + B450M S2H olur en ucuz ve güncel ama ben almışken 1600 AF almanı öneririm. PSU olarak 300 Watt bile yeter ama yine dediğim gibi almışken en az 500-600 Watt almaya bak.

açık söylemek gerekirse gereksiz bir yatırım olur en mantıklısı pc yi satıp bütceniz yoksa bile 2.elden yeni bir pc almak olur
Bu bilgisayarı satsam en fazla 300 lira eder ve açıkçası ondan sonra üstüne ekleyerek bir bilgisayar almam çok zor. Bu yüzden elime para geçtikçe tek tek toplamayı düşünüyorum.
Anakartınızı da belirtin.
Gigabyte m68mt-s2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…