GTX 750 Tİ için Uygun İşlemci

dasdasdas12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu:
  • Ekran Kartı:GeForce GTX 750 Tİ
  • İşlemci:AMD Athlon(tm) II X2 250 Processor (2CPUs), 3.0 Ghz
  • Bellek: 4GB
  • Direct X:11.0
  • Windows 7 Ultimate 32 Bit
Öncelikle önümüzdeki hafta Windows 7 64 Bit'e geçeceğimi belirterek sorumu soruyorum:
Bu sisteme göre bana güzel bir işlemci tavsiye eder misiniz.Fiyat aralığı da 0-400 TL olursa güzel olur.

Windows 7 64 Bit'e geçmiyorsun. Windows 8.1 64 Bit'e geçiyorsun yoksa konularına teknik destek vermiyoruz. İşlemci için anakart modelinizi belirtin.
Ana kartımın modeli:GA-78LMT-S2P(Gigabyte)

Cevabınız için teşekkür ederim.Anlamadığım noktaysa neden Win 7'ye destek vermiyorsunuz çözebilmiş değilim.Bunu da açıklarsanız beni aydınlatmış olursunuz.

Microsoft bile destek vermeyecek yakında. Biz neden verelim ki? Ayrıca hepsi sizin iyiliğiniz için. :)

Hangi çözünürlükte kullanacaksınız? FX serisinden orta seviye bir işlemci olabilir ancak çözünürlüğünüz düşükse darboğaz yaşayacağınız oyunlar da olacak.

Microsoft bile destek vermeyecek yakında. Biz neden verelim ki? Ayrıca hepsi sizin iyiliğiniz için. :)

Hangi çözünürlükte kullanacaksınız? FX serisinden orta seviye bir işlemci olabilir ancak çözünürlüğünüz düşükse darboğaz yaşayacağınız oyunlar da olacak.

Doğru yere bakıp bakmadığıma emin değilim ama 1360.768 yazıyor.( Masaüstüne sağ tık yapıp ekran çözünürlüğüne bastığımda.)
İyi midir ?

750 Ti'ı o çözünürlükte darboğaz yapmayacak bir işlemciyle kullanmak harika olurdu ancak ben de FX-6300 ile o çözünürlükte 750 Ti kullanıyorum. Gayet rahat darboğazı görebiliyorum.

Ancak yine de FX-6300 alabilirsiniz. Şimdikine göre epey fark olacaktır.

Tesekkur ederim ilginiz icin.

P
750 Ti'ı o çözünürlükte darboğaz yapmayacak bir işlemciyle kullanmak harika olurdu ancak ben de FX-6300 ile o çözünürlükte 750 Ti kullanıyorum. Gayet rahat darboğazı görebiliyorum.

Ancak yine de FX-6300 alabilirsiniz. Şimdikine göre epey fark olacaktır.
Peki bu Fx-6300 benim ana kartima uyar mi ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı