Çözüldü GTX 750 Ti ile Chained together oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ronin Algos

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070Super R7 5800X3D ROG X570 2X16 Corsair Vengeance 3200mHz
RAM
16 GB Crucial cl15
Ekran kartı
Gtx 750 TI
Anakart
h110m-d
İşlemci
İ7 6700
Merhaba, oyunu alacağım ancak aklıma bir soru takıldı bu oyun GTX 750 Ti ile oynanır mı daha doğrusu Steam'de yazmıyor ama DX 12 mi yoksa 11 mi bu oyun?

Sistem bilgilerimi yazdım 1080p 30 FPS alabilir miyim?

Çözüm
Merhaba, oyunu alacağım ancak aklıma bir soru takıldı bu oyun GTX 750 Ti ile oynanır mı daha doğrusu Steam'de yazmıyor ama DX 12 mi yoksa 11 mi bu oyun?

Pek sanmıyorum ben bile 1050 Ti OC'la oyunun verdiği ayarlarla 30FPS altı alıyorum. Çözünürlük ölçeğini düşürüp bir de normal çözünürlüğü düşürünce sorunum düzeldi ama çözünürlük ölçeğini düşürünce oyun biraz kötü gözüküyor.

Pek sanmıyorum ben bile 1050 Ti OC'la oyunun verdiği ayarlarla 30FPS altı alıyorum. Çözünürlük ölçeğini düşürüp bir de normal çözünürlüğü düşürünce sorunum düzeldi ama çözünürlük ölçeğini düşürünce oyun biraz kötü gözüküyor.

Çözüm
Chained Together oyununu oynayabilmek için minimum sistem gereksinimleri arasında 64-bit işletim sistemi ve işlemci gerekliliği bulunuyor. Windows 8, 10 veya 11 (64-bit) işletim sistemleri destekleniyor. Ayrıca, Intel Core i5-6600 veya AMD R5 1600X gibi 3.1 GHz veya daha yüksek hızda bir işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1650 veya eş değer bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor. Oyunun sorunsuz çalışabilmesi için 6 GB boş depolama alanı ve hızlı bir internet bağlantısı da önemli. Çevrimiçi oynanış sırasında oyuncular arasındaki bağlantının iyi olması gerektiği vurgulanıyor.
Kaynak: haberjet.com

Artı -1 Eksi

Anladım peki oyun DirectX 12 sürümü mü istiyor yoksa 11 ile çalıştırabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…