Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 19 Eylül 2019 #11 MrClutchh dedi: Sistem gereksinimlerini bulamadım, galiba açıklanmamış. CoD serisi genellikle iyi optimize olmuş oyunlar oluyor, problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sistem gereksinimleri açıklanmadı. Ayrıca Treyarch dışında COD serisinin optizimasyonu iyidir. Sistem gereksinimleri açıklanmış. En düşük GTX 670 istiyor. Yani oynayabileceğim sanırım.
MrClutchh dedi: Sistem gereksinimlerini bulamadım, galiba açıklanmamış. CoD serisi genellikle iyi optimize olmuş oyunlar oluyor, problem olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet sistem gereksinimleri açıklanmadı. Ayrıca Treyarch dışında COD serisinin optizimasyonu iyidir. Sistem gereksinimleri açıklanmış. En düşük GTX 670 istiyor. Yani oynayabileceğim sanırım.