Sadettins Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 22 25 Nisan 2020 #21 Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bi. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım ama hala aynı sıcaklık Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bir. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir de Bannerlord'da deneyeceğim Bakalım kaç olacak ısı. Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bi. Genişletmek için tıkla... Bannerlord da yüksek ayarlarda 62-63 arası gidip geliyor ısı Son düzenleme: 25 Nisan 2020
Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bi. Genişletmek için tıkla... Tamam yaptım ama hala aynı sıcaklık Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bir. Genişletmek için tıkla... Şimdi bir de Bannerlord'da deneyeceğim Bakalım kaç olacak ısı. Patrixcs dedi: Orada tik işareti var. Tam ortasında yinele işareti var oradan. Sonra tike basıp kaydet oyunda dene bi. Genişletmek için tıkla... Bannerlord da yüksek ayarlarda 62-63 arası gidip geliyor ısı
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 25 Nisan 2020 #22 62-63 Ultra'da iyi o karta diğer oyunlarda nasıl?
Sadettins Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 22 25 Nisan 2020 #23 Patrixcs dedi: 62-63 Ultra'da iyi o karta diğer oyunlarda nasıl? Genişletmek için tıkla... Tamamdır Bilgisayarı Formatayıp bios update yaptım Isı değerleri düştü baya.
Patrixcs dedi: 62-63 Ultra'da iyi o karta diğer oyunlarda nasıl? Genişletmek için tıkla... Tamamdır Bilgisayarı Formatayıp bios update yaptım Isı değerleri düştü baya.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 25 Nisan 2020 #24 Sadettins dedi: Tamamdır bilgisayarı formatayıp BIOS Update yaptım sıcaklık değerleri düştü bayağı. Genişletmek için tıkla... Bende formatlamıştım PC'yi . Sebepi ise oyundaki sesler berbat geliyordu. Düzeldi.
Sadettins dedi: Tamamdır bilgisayarı formatayıp BIOS Update yaptım sıcaklık değerleri düştü bayağı. Genişletmek için tıkla... Bende formatlamıştım PC'yi . Sebepi ise oyundaki sesler berbat geliyordu. Düzeldi.