GTX 750 Tİ kaç lira eder?

Yer
Würzburg, Deutschland
Daha fazla  
Şu anki sistemimde kullanmış olduğum Gigabyte GTX 750 Tİ ekran kartımı elden çıkarmayı düşünüyorum uzun bir sürerdir. Hiçbir sorunu yok fakat !! fan ne zaman %55-60 seviyelerine çıksa bir cızırtı sesi geliyor, fakat benim kasamdan dolayı diye düşünüyorum, baktım ses geliyor bende afterburner üzerinden %65'e falan çıkarıyorum, yoluma devam ediyorum :D.
IMG_20190628_120838.jpg
IMG_20190628_121235.jpg

O kart o fiyatlara benim görüşüm çok zor satılır. 500 600TL civarına 570 var piyasada. Varın siz düşünün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift fanlı ve sıkıntısı olmasaydı 300TL'ye kolayça satardın?

300 TL net. Adamlar sanki R9 280X satar gibi 450, 500'e koyan var. Sanıyorlar ki satılacak. 300'e koy 1 hafta da en geç satılır.

ASUS GTX 750Ti OC sürümüne 400 TL'ye alıcı bulmuştum. Sistemi geliştireceğim için satmayı düşünüyordum sonra yeni sistem toplamaya karar verdim ekran kartı alana kadar kullanacağım için satmadım. 400 TL'ye alıcı bulabilmiştim fakat benim ekran kartım çift fanlı ve OC'li sürüm.

ASUS GTX 750Ti OC sürümüne 400 TL'ye alıcı bulmuştum. Sistemi geliştireceğim için satmayı düşünüyordum sonra yeni sistem toplamaya karar verdim ekran kartı alana kadar kullanacağım için satmadım. 400 TL'ye alıcı bulabilmiştim fakat benim ekran kartım çift fanlı ve OC'li sürüm.
Eski bir ekran kartı. Güçlü değil. İstediği kadar OC olsun bu insan kazıklamaktır. Adamın çaresi yoktur almıştır. Daha güçlü ekran kartları 400,450 TL.

Eski bir ekran kartı. Güçlü değil. İstediği kadar OC olsun bu insan kazıklamaktır. Adamın çaresi yoktur almıştır. Daha güçlü ekran kartları 400,450 TL.
Çaresi yoktur almıştır demek çok anlamsız değil mi? 400-450TL'ye daha iyi kart bulabilse zaten alırdı büyük ihtimalle. Açıkçası ben ikinci el bir kart alacaksam büyük ihtimalle Nvidia tarafını tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı