GTX 750 Ti Marka Önerisi?

DoNaMeK

Hectopat
Daha fazla  
Hemen hemen her marka kendince referans tasarıma göre şu kadar dayanıklı bu kadar sessiz diyor. Ama aynı model ekran kartlarında markalar arası kıyaslamayı sadece core clock değerine bakarak kıyaslama yapabiliyoruz birçok yerde. GTX 750 Ti Nvidia modelinde hangi marka kullanılan malzeme kalitesine bağlı olarak en yüksek ömür sunuyor aynı zamanda soğutma sistemiyle öne çıkıyor?

Asus diyorki Super Alloy var Digi VRM Solid Cap ...
Gigabyte da Maximum Durability, Düşük DSR...
MSi ise Düşük DSR Solid Capasitor, Hi-Capasitor...

Resmi sitelerinde görebildiklerim bunlar nacizane.

Asus 50 dereceyi geçmeden fanları döndürmüyor diye biliyorum (strix serisinde ve bu modelde). Bu da 50 dereceye gelene kadar hızlı bir ısınma demek. Bunun kartın içerisindeki bileşenlere uzun vade de zarar vermesi mümkün mü?

50 derecelik bir ısınma bilgisayar bileşenleri için soğuk sayılabilecek seviyededir hiçbir sıkıntı yaşatmaz.

MSİ' da 2,5 voltluk katı kapasitör ASUS 'da 3 voltluk (GTX 750 Ti' de) bunu nasıl yorumlamak gerekir bu tercihde bir etken olur mu ?

Asus GTX750ti Strix O.C Edition kullanıyorum gayette güzel tercih yaptıgımı dusunuyorum Tavsiye ederim.

Kesinlikle EVGA GTX 750Ti FTW hem indirimde hem daha yüksek perfonmans elde edeceksiniz bundan emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…