Ne yani R9 290, GTX970'ten güçlü mü? Hani soldan 2. rakam 9 ya. Hatta belki en güçlü kartta o dur. Sonuçta 9'dan büyük tek basamaklı sayı yok. O değerlendirmeyi aynı firmanın kartları arasında yapmalısın;
GTX770 VS GTX780
Haklısın ben onu düşünmemiştim fakat GTX 750'ye baktığımızda yine bir oyuncu istediği verimi alamaz izlediğim videolara dayanarak bir GTX ekran kartında oyun keyfi yaşamak istiyorsan soldan ikinci rakam 7 ve üzeri olması lazım .
Arkadaşın açtığı konu başlığına göre ikisinin arasında R9 270 iyi demek istiyorum fakat şöyle de bir şey var GTX 750 Ti diyor Ti'yın kattığı performans farkını da göz önün de bulundurmak gerekir.
Ti olunca soldan 2. rakam 5 ama 7 , 8 gibi performans verebilir.
Sonuç olarak ikisi de güzel kartlar paran hangisine yetiyorsa onu al diyorum.
BossMind'de de ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Genel olarak çok az r9 270 daha performanslı. Ama ben 750ti alırdım. Oyunlardaki Nvidia desteği ve yazılımlarını GTX 970'den önce hep AMD kullanan birisi olarak daha çok beğeniyorum.
Güncellemelerle GTX 750 TI , R9 270 i geçecek diye umuyorum. Zaten oyunlarda Nvidia desteği daha çok var. Aradaki fark için yeni mimari, düşük güç tüketiminden niye vazgeçeyim. Ben olsam GTX 750 TI alırdım.
Güncellemelerle GTX 750 TI , R9 270 i geçecek diye umuyorum. Zaten oyunlarda Nvidia desteği daha çok var. Aradaki fark için yeni mimari, düşük güç tüketiminden niye vazgeçeyim. Ben olsam GTX 750 TI alırdım.