K kooplaer Hectopat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #1 Merhabalar Gtx 750 Ti almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilemedim. Örnek verecek olursak. Asus GTX750 Ti STRIX OC MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming Asus GTX750 Ti OC Bunların arasındaki fark nedir. Performans olarak fark var mıdır ? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2015
Merhabalar Gtx 750 Ti almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilemedim. Örnek verecek olursak. Asus GTX750 Ti STRIX OC MSI GTX750 Ti TwinFrozrGaming Asus GTX750 Ti OC Bunların arasındaki fark nedir. Performans olarak fark var mıdır ?
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2015 #2 Sonuçta hepsinde aynı GPU var. Yani 10-15 FPS'lik fark beklemeyin. Ama tabii birkaç FPS fark edecektir. Firmaların kendisine özgü soğutma farklılıkları var. Yada sessizlik farkı gibi. OC farkı da olabilir.
Sonuçta hepsinde aynı GPU var. Yani 10-15 FPS'lik fark beklemeyin. Ama tabii birkaç FPS fark edecektir. Firmaların kendisine özgü soğutma farklılıkları var. Yada sessizlik farkı gibi. OC farkı da olabilir.
DarknessLord Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 960 Makaleler 7 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Temmuz 2015 #3 Strix olanı alabilirsiniz gpu frekansı biraz daha fazla ve fanlar belirli bir ısıya kadar dönmüyor.
Halil İbrahim Altay Hectopat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 706 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #4 Strix olan ASUS modeli sessiz çalışıyor. Sesten rahatsız oluyorasanız tercih edebilirsiniz.
K ^ !KarambiT! ^ Hectopat Katılım 4 Nisan 2015 Mesajlar 404 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2015 #5 ASUS Strix daha sessiz olduğu için alınabilir. Ama eğer satın alacaksan ve bütçe kısıtlıysa ucuz olanı tercih et. Hiçbir performans farkı yok.
ASUS Strix daha sessiz olduğu için alınabilir. Ama eğer satın alacaksan ve bütçe kısıtlıysa ucuz olanı tercih et. Hiçbir performans farkı yok.