GTX 750 Ti Nasıldır?

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Merhaba arkadaşlar,

Belki çok konu açıyor olabilirim ama sonunda ekran kartıma şimdilik karar verdim. Sipariş geçmeden önce bir de forumdaki arkadaşlarınım tavsiyelerini almak istedim. Kullanan varsa tavsiyelerini avantajlarını ve dezavantajlarını öğrenebilir miyim?

Orta seviye 1080p de gayet iyi performans veren günümüz oyunlarını orta-yüksek ayarlarda oynatabilen bir karttır. Sistemini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

Maxwell mimarisi kullanan güncel kartlardan birisi, orta seviyedir. Günümüzdeki oyunları 1080p oynatıyor. Alınabilir f/p oranına bakılınca. Yakın bir arkadaşım kullanıyor GTA V 50-60FPS arası.

Yaklaşık bir hafta önce Asus Strix modelini aldım Gtx 750 ti ' nin ve müthiş bir kart . Bu kart sayesinde oyun oynamak için deli paralar dökmenin gerekmediğini anladım .

Birkaç hafta önce sattığım kart. Marka olarak MSİ ya da ASUS öneririm. MSİ modelinin birazcık daha iyi olabildiğini belirtmek isterim.

Orta seviye 1080p de gayet iyi performans veren günümüz oyunlarını orta-yüksek ayarlarda oynatabilen bir karttır. Sistemini belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.

• MSI H97 Gaming 3 Anakart
  • Intel i5 4460 İşlemci
  • Kingston HyperX XMP 8GB 1600 MHz DDR3 RAM
Sistemim bu şekilde hocam. Ekran kartım eksik onda da çok zorlanıyorum karar vermekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…