GTX 750 Ti O.C Alınır mı?

Daha fazla  
Bu hafta içerisinde GTX 750 ti almayı planlıyorum. Marka olarak ise MSI tercih edicem. Kartın O.C'li modeli daha pahalı. Sizce O.C'li almalı mıyım? Yani fazladan verilecek para değer mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus versiyonunu öneririm. Bende var gayet de memnunum.

Arkadaşlar bende aynı kartı almak istiyorum bi yardımcı olurmusunuz benim pcyi destekliyormu ? Anakartım: Foxconn H55MXV Series , İşlemcim: İntel(R) Core(TM) i5 CPU 750 2.67 GHz

Kardeşim eminsin demi bide bu anakart 8 gb ram destekliyormu ? He birde güç kaynağım max 500w yazıyor yeterlimi ?

m.harun1638 kardeşim çok teşekkür ederim içimi ferahlattın dediklerin doğru çıkar inşallah ve o ekran kartına baktım gta v i ultrada açıyor diye gördüm çok heveslendim gta v için alacağım sana çok teşekkür ederim kardeşim

Bende de 750 ti var asus modeli. Ama ultrada açtığını söyleyemem çözünürlüğüm 1360x768 olmasına rağmen ultrada 25-30 fps alıyorum. Ultra - very high arası fps 60'a sabitleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…