Merhaba görseldeki Overclock değerlerini kullanıyorum birkaç aydır. Bir sorun yaşamadım. Oynadığım oyunları 3-4 saat oynuyorum sıcaklık en fazla 54 dereceye geliyor. GTA 5 , FIFA 19 , CS:GO vs. hepsinde sorun yaratmıyor. Bu değerler ile 9-10FPS kazanıyorum.
Ancak bir arkadaş bana Core Clock çok arttırmışsın dedi. Bende merak ettim size sormak istedim. Çok mu fazla?
Bu arada Power Limit değerini ben ellemiyorum, programı ilk açtığımda kendisi direkt 100 haline getiriyor ben ellemiyorum. Sıfırdan kursam bile öyle oluyor.
Ben maksimum bu değerlere getirebilmiştim. Memory görseldeki değeri ellemeden Core Clock 200'e getirdiğimde 5 dakika geçmeden oyunlar hata verip kapanıyordu. Sanırsam karttan karta değişiyor . Teşekkür ederim bu arada.
Ben maksimum bu değerlere getirebilmiştim. Memory görseldeki değeri ellemeden Core Clock 200'e getirdiğimde 5 dakika geçmeden oyunlar hata verip kapanıyordu. Sanırsam karttan karta değişiyor . Teşekkür ederim bu arada.
Ben teşekkür ederim. Bu arada dediğim şekilde baştan dengeli bir şekilde OC yapmanı öneririm. Hem daha yukarı çıkmak istiyorsan birazcık voltaj vererek çıkmayı dene. Furmark testine filan güvenme sakın o test bildiğimiz hikaye.
Memory clock'un hala gidecek baya yolu var gibi duruyor. Benim GTX 950'de +650-700'e kadar çıkıyordu. Keza şu an kullandığım RX 570'de de memory clock'u +502'de kullanıyorum.