GTX 750 Ti Oyun oynarken ekranda anlık renkler çıkması

Fehmi solmaz

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır bu sorunla karşılaşıyorum. Oyun oynarken ekrana bir anda renkler çıkıyor. Attğım fotoğraftaki gibi bazen gelip geçiyor bazen oyun donuyor bazen de garip bir şekilde fps düşüyor. Başa düşüyor. 40 fps aldığım yerde 20-10 kadar düşüyor ve pc kapatım açmam gerekiyor. Yardımcı olursanınz çok sevinirim.

Nvidia GTX750ti strix
Pentium g2020 2.90ghz
8gb

Not: Çok yakın bi zamanda ekran kartı ve sabit disk hariç herşeyi değiştiricem korktuğum sıkıntının ekran kartında olması ve düzelmemesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Battlefield de mi yapıyor acaba? Birde Intel HD Graphics iniz varsa onla deneyin yada mümkünse ekran kartınızı başka bir bilgisayara takıp deneyin.

Ekran kartınızı çıkarın ve ana kartınızn üstündeki ekran girişine vga-dvi-hdmi kablosunu takın hangisi sizde varsa. Eğer onboard da da böyle olursa sorun ekran kartında değil demektir. Bir de elran kartı driverını komple kaldırın sistemden en güncelini temiz şekilde yükleyin ve sisteme reset atıp oyunu açın bendede aynısını olmuştu, bu şekilde çözdüm. İnşAllah çözersiniz bende MSI GTx 750Ti kullanıyorum, güzel kart ama keşke MSI model alsaydınız daha az rastlanıyor böyle şeylere.

Bu konularda biraz bilgisizim daha önce ekran kartı driverlerini kaldırmıştım güncel driveri geforce sayfasından indirmiştim ana kart da tek bir yer var ekran kartı için çıkarıp takmıştım ayrıca bendeki girişin ne olduğunu nasıl öğrene bilirim hdmi değil onu biliyorum ancak dediğim gibi fazla bilgim yok girişin ne olduğunun nasıl öğrene bilirim eğer yardım ede bilirseniz çok teşekür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…