GTX 750 Ti Oyun Oynarken görüntü bozulması

Mustafa@

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Ben oyun oynarken görüntü birden bozuldu, yarım saat sonra tekrar düzeldi, fakat tekrar görüntü bozulmaya başladı, masaüstünde çok nadir bozukluklar oluyor. En son çıkan 373.06 driverı kurduktan sonra böyle oldu.
Denediklerim;
driverları sildim tekrar kurdum çözüm olmadı, eski driverı tekrar kurdum fakat çözüm olmadı.
Birde bu sorun sürücüyü kurduktan sonra olmaya başlıyor sürücüyü kurmadan önce her hangi bir sorun olmuyor.
Bir çözümü var mı yoksa kartı yenilemeli miyim?

Sürçülisan ettiysem özür dilerim.

1 (640 x 512).jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,

öncelikle geçmiş olsun. bu çeşit bi problemi ilk defa görüyorum ama görüntü kartının bellek yongasından kaynaklı gibi geliyor bana.
böyle bir arızan olup olmadığını öğrenmek için önce ekran kartı üzerindeki başka bir soketten çıkış almayı dene, yoksa kartı yada bilgisayarı bir bilgisayarcıya götür çünkü geri kalan bütün yöntemler kendince riskli yöntemler

Teşekkürler,
kartı başka anakart da denedim fakat sorun yine aynı ve bu sorunu sadece güncelledikten sonra yapıyor, önerebileceğiniz bir çözüm varsa denerim yoksa zaten yeni kart almak durumundayım.

Aynısı bende olmuştu ama seninki gibi değil ekranı tamamen kaplıyordu o şeyler bilgisayarcıya götürdüm ekran kartın yanmış dediler ama yanlış bilgi de vermek istemem sen anlayan birine götürmelisin.Yani driver silip yüklemeyle veya bilgisayar üzerinden halledilecek bir şey gibi gözükmüyor.

benim sana başka bilgisayara tak demememin sebebi o kartada zararverebilecek olması kartının,
kartın bozuk üstad başka bilgisayardada aynı hatayı vermesi bunun göstergesi. bence dahafazla düsünme senin yapabileceğin bi müdahale değil bir bilgisayarcıya götür ve forumlarda birilerinin sorunun kartın bellek yongalarından kaynaklanabileceğini söylediğini söyle...

tekrar geçmiş olsun

DDU indirin ve daha önce kurmuş olduğunuz sürücüleri kaldırın ve tekrar yenisini kurmayı deneyin. Eğer hala aynıysa geçmiş olsun.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim, denediklerimin yararı olmadı, galiba yeni kart almam gerekecek.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı