GTX 750 Ti oyun oynarken reset atma

oguzcanpasa

Megapat
Daha fazla  
Sistemim;
İşlemci : İ3 2100
Ram : 8 GB
Anakart : Asus H61m-k
PSU : 400W

Dün aldım kartı, taktım, driverlerini yükledim, her şey çok güzeldi. Kartı denemeye kalktım, oyuna girdim ayarları ultra yaptım. Tam oyuna girdiğimde, animasyonun başlamasından 10-15 saniye sonra reset attı ve bir ekran çıktı. Bilgisayar normalde çok düzgün çalışıyor, ama oyuna girince reset atıyor. Anakartın ekran kartı slotu sata girişlerine çok yakın, 4 girişten sadece birini takabildim o da HDD. Kartın altında kalıyor kablosu. Ekte, ekran kartının anakart üzerindeki duruşunu, çıkan ekranı ve güç kaynağımın resimleri var. Son olarak CS 1.6'da sorun çıkmadı 5 dakika oynadım.

@BERWAR

Sorun tek oyun oynarken oluyorsa ısınmadan dolayı olabilir termal macunu falan kontrol ediniz.
Termal macun böyle kurumuşsa yenileyiniz. Ek olarak oyun oynarken ayarları low yapınız. Reset atma oluyormu olmuyormu kontrol ediniz low ayarlarda.

Termal macunu hiç yenilemedim. PSU almayı düşünüyorum.

Güç kaynağı yetersiz kesinlikle eski olduğu için max 200w verir o onu ve termal macunu yenileyin.

Güç kaynağı yetersiz kesinlikle eski olduğu için max 200w verir o onu ve termal macunu yenileyin.

Arkadaşım gigabayte 450 w veririm dedi. Olurmu acaba o ?

Bu iş yapar mı ?

Dosya Ekleri

• 242489718_1.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 143
Yeni sıfır bir psu almanız daha iyi olucak sorun psudan kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Önce psuyu denemek istediğini söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…