Küheylan58 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #1 Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım fakat isteklerimi karşılayabilir mi pek bilmiyorum. Mesela FIFA 19, FarCry 4, Battlefield 1, GTA 5 vb. oyunları oynatabilir mi? Sistem: AMD Phenom X4 945 3.0 GHz. (OC 3.4 GHz) Gigabyte GTX 750 Ti. 6 GB RAM DDR3 1333 MHz. (OC 1500 MHz) 500 GB+320 GB harddisk. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2019
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı alacağım fakat isteklerimi karşılayabilir mi pek bilmiyorum. Mesela FIFA 19, FarCry 4, Battlefield 1, GTA 5 vb. oyunları oynatabilir mi? Sistem: AMD Phenom X4 945 3.0 GHz. (OC 3.4 GHz) Gigabyte GTX 750 Ti. 6 GB RAM DDR3 1333 MHz. (OC 1500 MHz) 500 GB+320 GB harddisk.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.034 Makaleler 26 Çözümler 519 26 Aralık 2019 #2 Oynatıyor.
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 26 Aralık 2019 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DeathStroker Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 117 26 Aralık 2019 #4 Genellikle orta ayarlarda oynatır , eski ama güçlü kart .
Küheylan58 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #5 fozbek dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlız attığınız videolarda amd ryzen 5 1600 kullanılıyor,benim işlemcimden yaklaşık 3 kat daha güçlü ve ram belirsiz.
fozbek dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yanlız attığınız videolarda amd ryzen 5 1600 kullanılıyor,benim işlemcimden yaklaşık 3 kat daha güçlü ve ram belirsiz.
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 26 Aralık 2019 #6 RDR 2 yi bile oynatıyor düşük ayarlarda. i5 ile kullanıyorum oyun performansı gayet iyi Fifa hariç hepsini rahat oynadım şuan da Sekiro oynuyorum.
RDR 2 yi bile oynatıyor düşük ayarlarda. i5 ile kullanıyorum oyun performansı gayet iyi Fifa hariç hepsini rahat oynadım şuan da Sekiro oynuyorum.
DeathStroker Centipat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 117 26 Aralık 2019 #7 Eğer kartı alacaksanda Aliexpress üzerinden al 325 TL civari var Türkiye de iknci eli 500 e de satan var 700 e de.
Eğer kartı alacaksanda Aliexpress üzerinden al 325 TL civari var Türkiye de iknci eli 500 e de satan var 700 e de.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #8 Dönemi için güçlü karttı. Hala gideri var ortalama akıcı bir oyun deneyimi sağlar.
Küheylan58 Hectopat Katılım 3 Aralık 2019 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2019 #9 DeathStroker dedi: Eğer kartı alacaksanda Aliexpress üzerinden al 325 TL civari var Türkiye de iknci eli 500 e de satan var 700 e de. Genişletmek için tıkla... Evet zaten çinden sipariş edeceğim. Peki bu sistem Battlefield 5,Cod WW2 oynayatabilir mi ? Son düzenleme: 26 Aralık 2019
DeathStroker dedi: Eğer kartı alacaksanda Aliexpress üzerinden al 325 TL civari var Türkiye de iknci eli 500 e de satan var 700 e de. Genişletmek için tıkla... Evet zaten çinden sipariş edeceğim. Peki bu sistem Battlefield 5,Cod WW2 oynayatabilir mi ?