GTX 750 Ti PUBG Mobile Performansı Nasıldır?

İntrasty

Kilopat
Arkadaşlar benim i3 2120 işlemcili Bir de 4 GB RAM'li sistemim var. Bu sisteme 750 Ti alacağım merak ettiğim CS:GO'da hangi ayarlarda kaç FPS alırım? PUBG Mobile'de hangi ayarda kaç FPS alırım? Fortnite'da hangi ayarlarda kaç FPS alırım? Ek olarak RAM'imi 8 GB yapacağım. Cevaplarınızı bekliyorum.

Hocam sorması ayıptır ekran kartını ne kadara alıcaksınız ? Bana kalırsa üstüne biraz daha ekleyip GTX1050ti tercih edin şuan piyasada 550 600 liraya bile bulmak mümkün hele İstanbul gibi bir yerde oturuyorsanız.

CSGO'da sıkıntı yaşamazsınız. PUBG Mobile için 750 Ti yeterlidir fakat RAM ile işlemci sorun çıkarabilir. Dediğiniz gibi 8GB yaparsanız bahsi geçen oyunların ikisinde de sorun yaşamazsınız.

750ti mantıklı bir seçimi, 1050ti yerine RX570 öneririm.
Haklısınız o ekran kartıda tercih edilebilir. 750ti önermeme sebebim geçen yaza kadar kendimde kullanıyordum fakat artık günümüz şartlarında beni pek tatmin etmemeye başlamıştı bende R9 380x aldım. Satıp 1050ti almayı düşünüyorum kafa kafaya fakat 1050ti daha güncel.

RX 570 ekran kartı 1050Tİ'dan daha ucuz ve daha performanslı onun yerine RX570'e bakabilirsiniz.

Arkadaşlar iyi misiniz? İ3 2100'e 1050 Ti ile RX 570 önermek nedir? Bilmediğiniz konularda yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.
Hocam ben işlemci odaklı önermedim fark ettiyseniz sadece fiyat biraz daha arttırılıp daha iyi bir kart alınabilir dedim. İnsanlara laf atmak yerine daha dikkatli okuyabilirsiniz.

Yanlış Bilgilendirme
Arkadaşlar iyi misiniz? İ3 2100'e 1050 Ti ile RX 570 önermek nedir? Bilmediğiniz konularda yorum yapıp insanları yanlış bilgilendirmeyin.
1080p'de 1050Ti ile darboğaz yapmıyor, bilip bilmeden yorum yapma lütfen. 1050Ti alana kadar RX570 daha mantıklı olur dedim F/P açısından.

İşlemci odaklı önermedim nedir? İşlemcisine bakmadan yorum yapmaman gerek. Senin yaptığın yanlış bilgilendirmeye girer. Konuyu okumadan tavsiyede bulunma.
1080p'de 1050Tİ ile darboğaz yapmıyor, bilip bilmeden yorum yapma lütfen. 1050Tİ alana kadar RX570 daha mantıklı olur dedim f/p açısından.
Yapmıyor mu? Sen bilmeden konuşuyorsun. Aç izle testleri. Hala RX 570 diyor adamın işlemcisi İ3 2100. Komiksin gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…