GTX 750 Ti Sistem 330W PSU Yeterliliği

kelo melon

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Eski kasamda 350W güç kaynağı var. 12v kanalından 330W veriyor. Markası power man. Aşağıdaki sisteme yeterli olur mu?

• İşlemci: pentium g324o
  • Ram: gskıll ripjaws 4 gb
  • Ekran kartı: Msı gtx750 ti
  • Ana kart: msı h81m-p32l
Eğer sisteme bu güç kaynağı yeter ise yanına bir de Zalmman z3 plus kasa almayı düşünüyorum.

Bu arada MSI güç kaynağı hesaplayıcısından hesapladım. Max değer olarak siste 182W çekiyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeli nedir ? Eğer markası FSP ise yeterli olmalı.
Markası power man. Bu psu:

power_man_ip___p350aj2___0_atx12v_350w_350_watt_atx_12v_24___pin_4___pin_power_supply_1_lgw.jpg

Yeterli olur. Kullanabilirsiniz. AMD sistem olsaydı tereddüt ederdim ama İntel + NVİDİA ikilisine yeter bence.

İntel+Nvidia her zaman verimli çalışır. Rahatlıkla yeter gibi duruyor fakat ileri zamanlarda daha belirgin görebilirsin.

330 wat guc kaynağı yeterli olacaktır ama sen yine isini saglama al onu 400 wat high power guc kaynagını al bnce alabilirsen

Katılıyorum. Bu PSU yeterli olacaktır ama sen yinede almak istersen 600W al bence ilerde sistemi güncellemek istersen daha iyi işini görür. Yok bu sistemi kullanmaya devam ederim dersen 400-500W PSU ile işini sağlama al derim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı