GTX 750 Ti sistem Batman Arkham Knight kaldırır mı?

Oyunda hala optimizasyon sorunları var. 750 Ti oldukça zorlanacaktır, 720P'de bile çok rahat yüksek bir performans alacağınızı söyleyemem. Yine sistem zorlanacaktır.
Bu sistemin GTA 5 kaldırıcağını söyleyenler var (nerdeyse herkez) bu oyunun optimizasyonu biraz fazla kötü heralde.

Bu sistemin GTA 5 kaldıracağını söyleyenler var (neredeyse herkes) bu oyunun optimizasyonu biraz fazla kötü herhalde.
Evet, oyun ilk çıktığında optimizasyonu o kadar kötüydü ki oyun satıştan kaldırıldı. Sonradan büyük oranda düzelttiler ama hala ortada çok iyi bir optimizasyon yok. Onun haricinde 750 Ti, GTA 5'i rahat kaldırır.

Evet, oyun ilk çıktığında optimizasyonu o kadar kötüydü ki oyun satıştan kaldırıldı. Sonradan büyük oranda düzelttiler ama hala ortada çok iyi bir optimizasyon yok. Onun haricinde 750 Ti, GTA 5'i rahat kaldırır.
980 Ti de ultra da 80 FPS oynadım diyen bir arkadaş var ama? (Batman arkham knight)
Birde GTA 5 in optimizasyonu cidden fazlamı iyi?
Çünkü ben CS:GO ultra çözünürlük ve ultra grafiklerde Dust 2 de 60 FPS alamadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı