GTX 750 Ti sistem ETS'de kaç FPS verir?

Xerra

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
Merhaba arkadaşlar.
Intel i3 550 3.20 GHz.
8 GB RAM 1333 MHz.
GeForce GTX 750 Ti
295 GB HDD.
Arkadaşlar bu sistemde ne kadar FPS alırım? Çoğu oyunda çok yüksek FPS istemiyorum. Oynarken donma drop olmasın benim için yeterli ve çok da öyle 3 4 saat oyun oynayan birisi değilim. Kafa dağıtmak için oynuyorum ETS falan.
Sistemimi güncelleyeceğim bunu söylemeyi unutmuşum 😃

Ben GT 740m ile ETS oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım fakat online durumu nasıl olur bilemem işlemci belki darboğaz yapabilir ama singlede çok rahat 60 FPS ve üstü grafik ayarlarıylada oynarsan her türlü açar

Ben GT 740m ile ETS oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım fakat online durumu nasıl olur bilemem işlemci belki darboğaz yapabilir ama singlede çok rahat 60 FPS ve üstü grafik ayarlarıylada oynarsan her türlü açar
Hocam ok ekran kartı iyi mi belki onu alabilirim piyasasına göre

Hocam ok ekran kartı iyi mi belki onu alabilirim piyasasına göre
GTX 750 ti şuan neredeyse bütün ESPOR oyunlarında iş görür fakat eski kart olduğu için grafik tabanlı yeni nesil oyunlarda üzer. Sistem güncelleyecekseniz komple yeni bir kasa alın tek tek toplamak zevk işi oluyor ve masraflı ,kasalarda genelde piyasa malları kullanıldığı için ucuz oluyor eğer alacaksanız acele edin fiyatlar inanılmaz derecede artıyor 🙂

GTX 750 Ti şu an neredeyse bütün espor oyunlarında iş görür fakat eski kart olduğu için grafik tabanlı yeni nesil oyunlarda üzer. Sistem güncelleyecekseniz komple yeni bir kasa alın tek tek toplamak zevk işi oluyor ve masraflı, kasalarda genelde piyasa malları kullanıldığı için ucuz oluyor eğer alacaksanız acele edin fiyatlar inanılmaz derecede artıyor 🙂

Hocam dediğim gibi çok oyun oynayan biri değilim şu anki piyasayı biliyoruz hepimiz bilgisayarlar çok pahalı ufak dokunuşlar yapmak istiyorum ETS CS:GO Valorant Pro soccer rocket leuge FIFA pes bunlar yani yeni nesil oyunlar indirsem bile artık kasa kasa oynayacağız 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı