Wextor Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 101 22 Nisan 2019 #1 Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum.
Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #2 GTA V'de yapılan ayarlara göre FPS çok değişiklik gösteriyor. Orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
GTA V'de yapılan ayarlara göre FPS çok değişiklik gösteriyor. Orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Wextor Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 101 22 Nisan 2019 #3 Fatih Işık dedi: GTA V'de yapılan ayarlara göre FPS çok değişiklik gösteriyor. Orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Orta ayarlarda kasmadan oynarsam sıkıntı yok
Fatih Işık dedi: GTA V'de yapılan ayarlara göre FPS çok değişiklik gösteriyor. Orta ayarlarda rahatlıkla oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Orta ayarlarda kasmadan oynarsam sıkıntı yok
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 22 Nisan 2019 #4 Wextor dedi: Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wextor dedi: Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wextor Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 101 22 Nisan 2019 #5 whywouldnt? dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ultra mı ? ve online serverlerde fps düşer mi ? RP Serverleri mesela.
whywouldnt? dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu ultra mı ? ve online serverlerde fps düşer mi ? RP Serverleri mesela.
fgunduz090 Kilopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 917 Çözümler 5 Yer Mersin, Mezitli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (yersen) 22 Nisan 2019 #6 Wextor dedi: Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben R5 220 ile oynuyorsam sen hayli hayli oynarsın.
Wextor dedi: Merhabalar sistemim GTA 5'te kaç FPS alır tahminen? * İşlemci: AMD FX 6100 3.30 GHz 6 Çekirdek * Ram: 8 GB * Ekran Kartı: Gigabyte GTX 750 Ti İşlemcinin fanı stok soğutucudur ileride değiştirmeyi planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben R5 220 ile oynuyorsam sen hayli hayli oynarsın.
Wextor Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 101 22 Nisan 2019 #7 fgunduz090 dedi: Ben R5 220 ile oynuyorsam sen hayli hayli oynarsın. Genişletmek için tıkla... İndirimleri bekliyorum. Tek korkum online serverlerde falan acaba fps düşüşü var mı ?
fgunduz090 dedi: Ben R5 220 ile oynuyorsam sen hayli hayli oynarsın. Genişletmek için tıkla... İndirimleri bekliyorum. Tek korkum online serverlerde falan acaba fps düşüşü var mı ?
Bahadır63 Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 234 22 Nisan 2019 #8 RP serverlarında ayarları olabildiğince düşürün GTA 5'in online serverlarına göre 15-20 Fps daha az alırsın.
RP serverlarında ayarları olabildiğince düşürün GTA 5'in online serverlarına göre 15-20 Fps daha az alırsın.
Wextor Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 101 22 Nisan 2019 #9 Bahadır63 dedi: RP serverlarında ayarları olabildiğince düşürün GTA 5'in online serverlarına göre 15-20 Fps daha az alırsın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler
Bahadır63 dedi: RP serverlarında ayarları olabildiğince düşürün GTA 5'in online serverlarına göre 15-20 Fps daha az alırsın. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler