GTX 750 Ti sistem için 450 TL yükseltme önerisi

Kaan_klft

Hectopat
Sistemim:

GTX 750 Ti 2 GB (güncelleştirmeyi düşünmüyorum)
i5 670 3.46GHz / aklımda Xeon X3470 var.
300W PSU, işlemcimi ileride OC yapmak için 500W alacağım.
120GB SSD almayı düşünüyorum.
Elimde 1TB HDD var.

PC için PSU, CPU ve SSD dışında bir şey güncellemem gerek mi?

Bütçe: 450TL.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam önce işlemciyi değiştirin.
Anakart modelini yazarsanız önerebilirim fakat üstünde 1. nesil işlemci olan bir anakart en fazla 3. nesil destekler yani anakartı da değiştirmenizi öneririm.

Hocam önce işlemciyi değiştirin.
Anakart modelini yazarsanız önerebilirim fakat üstünde 1. nesil işlemci olan bir anakart en fazla 3. nesil destekler yani anakartı da değiştirmenizi öneririm.

Anakart degistirmiyeceğim bir sene sonra satıp Ryzen geçeceğim zaten.

O da olabilir anakartı değiştirmeden bir şey yapmayın.
1. nesil işlemcinin besleyebileceği ekran kartları 750 Ti'den iyi değildir.

O da olabilir anakartı değiştirmeden bir şey yapmayın.
1. nesil işlemcinin besleyebileceği ekran kartları 750 Ti'den iyi değildir.
Amacım bir sene daha tutsun o yüzden x3470 alıp ssd ile hızlandırıp psuyu artırıp o.c yapacağım

İlk olarak işlemciyi değiştirmeye gerek yok. Ben olsam önce SSD alırdım. RAM'iniz kaç GB bilmiyorum ama 8 değilse en azından 8 yapardım onu da. Sonra da işlemci ve PSU alırdım.

X3470 ve yeni en az 500 550W PSU en iyi seçenek şu an.

Bilgisayarcilar o.c yapmazsan 300W yeter dediler bence işlemciyi takayım 2ay sonra gider PSU alırım.
İlk olarak işlemciyi değiştirmeye gerek yok. Ben olsam önce SSD alırdım. RAM'iniz kaç GB bilmiyorum ama 8 değilse en azından 8 yapardım onu da. Sonra da işlemci ve PSU alırdım.
8GB

Anakartınız overclock destekliyorsa eğer X3440 alın, Snowman M.200 soğutucu alın, bir de yanına 500W kaliteli bir güç kaynağı alın. İşlemciyi 3.5 GHz civarına çıkartabilirseniz GTX 1650 Super gibi kartlara geçebilirsiniz.

1650 s kaç para haberin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…