GTX 750 Ti Sistem için Oyun Tavsiyesi

Hocam ekran kartım nvidia(üretici versiyonu) gtx 750 ti amd fx6100 8gb ram nasıl bir overclock yapabilirim iyi günler
MSİ Afterburner üzerinden Core Clock ve Memory Clock bölümüne +10 şeklinde eklemeler yapın. Her +10 ekleyişinizde 5DK'lık Furmark testi yapın. En stabil ve en yüksek değere ulaşana kadar bu işleme devam edin.

MSİ Afterburner üzerinden Core Clock ve Memory Clock bölümüne +10 şeklinde eklemeler yapın. Her +10 ekleyişinizde 5DK'lık Furmark testi yapın. En stabil ve en yüksek değere ulaşana kadar bu işleme devam edin.
hocam sağ olun deneyeceğim bir de benim ekran kartı bu, overclock yaptığımda yanmaz değil mi?
bir de çözünürlük ne yapayım
Bir de süre ayarlama yerini bulamadım

Dosya Ekleri

• gtx 750  ti.jpg
    gtx 750 ti.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
hocam sağ olun deneyeceğim bir de benim ekran kartı bu, overclock yaptığımda yanmaz değil mi?

bir de çözünürlük ne yapayım

Bir de süre ayarlama yerini bulamadım
Yanma ihtimali var o yüzden direk +100 gibi değerler vermeyin. Çözünürlük olarak 1080P'i seçin. Dakikayı ise kendiniz tutacaksınız programda mevcut değil. Bir de kartınızda ekstra güç girişi mevcut değilse hiç OC işine girişmeyin. Çünkü güç girişi olmayan kartlardaçok çok az bir OC yapılabilir o da 1FPS anca fark ettirir. 1FPS için uğraştığınıza değmez.

Yanma ihtimali var o yüzden direk +100 gibi değerler vermeyin. Çözünürlük olarak 1080P'i seçin. Dakikayı ise kendiniz tutacaksınız programda mevcut değil. Bir de kartınızda ekstra güç girişi mevcut değilse hiç OC işine girişmeyin. Çünkü güç girişi olmayan kartlardaçok çok az bir OC yapılabilir o da 1FPS anca fark ettirir. 1FPS için uğraştığınıza değmez.
Sağ olun, o zaman ben hiç girişmeyeyim çünkü kartı direk tak çalıştır yaptım bir de razer cortex kullanıyorum o da işe yarıyor yine de teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı